sluit
Plan een vrijblijvend adviesgesprek

en ervaar meteen wat het voor je doet

Maak jezelf
eigenaar van je
toekomst.

Loopbaan & Outplacement

Loopbaan & Outplacement.

Wij zijn een sparringpartner voor iedereen die bezig wil of moet met de toekomst. Of je nu een ambitieuze managementtrainee bent die carrière wilt maken of iemand die net ontslag gekregen heeft, wij hanteren twee uitgangspunten; je bent eigenaar van je eigen toekomst en je groeit door ervaringen en contact. Dus netwerken en solliciteren begint op dag één van de begeleiding en loopt parallel aan zelfonderzoek.

Loopbaanadvies draait hierom: je bent eigenaar van je eigen toekomst en je groeit door ervaring en contact.

background content background content
Geeske te Gussinklo

Geeske te Gussinklo.

Geeske te Gussinklo is Arbeids- en Gezondheidspsycholoog. De afgelopen 20 jaren heeft zij diverse leidinggevende, directie- en bestuursfuncties bekleed. Haar stijl is pragmatisch, resultaatgericht en hulpvaardig. Voor een loopbaankeuzetraject, talentonderzoek of outplacementtraject inclusief arbeidsmarktbenadering en training van gesprekken, is zij te bereiken op 06-15541846 / geeske@daders.org

Harmke Schaart

Harmke Schaart.

Harmke Schaart heeft bijna 30 jaar als leidinggevende in de televisiewereld gewerkt. Met de meest uiteenlopende loopbaan- en levensvragen kun je bij haar terecht. Ze is direct en doortastend en goed op de hoogte van wat ertoe doet in (loopbaan)coaching. Door haar levenservaring is niets menselijks haar vreemd. Ze combineert wijsheid met gevoel voor humor en concrete acties.

Arjen Bosma

Arjen Bosma.

Arjen Bosma gelooft in de kracht van mensen en heeft het provocatieve coachen omarmd. Arjen werkt met evidence-based technieken en is een Registerpsycholoog bij het NIP. Diepgang en luchtigheid gaan hand in hand bij Arjen. Wanneer u op zoek bent naar een kritische analytische maar ook positieve en humoristische coach, dan is Arjen waarschijnlijk een zeer goede match.

Heidi  Logtens

Heidi Logtens.

Heidi Logtens is een zeer ervaren coach op het vlak van loopbaan, leiderschap en veerkracht.  Ze is energiek, creatief, scherpzinnig en constructief. Young professionals en vrouwen in midcareer, maar ook anderen zijn welkom. Ze werkt onder andere met de ACT methode en is geregistreerd bij Noloc. Zoek je een (loopbaan) coach met humor en flair die naar een concreet resultaat werkt, dan is zij de juiste persoon.

Download tarieven

Tarieven opvragen

Vul het onderstaande formulier in en kies de tarieven van de disciplines die je wil downloaden.

Van welke disciplines wil je de tarieven ontvangen?