sluit
Plan een vrijblijvend adviesgesprek

en ervaar meteen wat het voor je doet

Maak jezelf
eigenaar van je
toekomst.

Coaching

Coaching.

Door middel van coaching maken wij op verschillende vlakken wezenlijk verschil. Een manager die zich meer wil positioneren, een leidinggevende die eigenaarschap op de werkvloer wil bevorderen of een medewerker die te maken heeft met uitzonderlijk veel stress; onze ervaren coaches werken met alle relevante methodes voor het beste resultaat. Van gedragstraining en Acceptance Commitment Therapy, tot EMDR en provocatieve coaching.

Jezelf eigenaar maken van je toekomst, met dit doel coachen wij leidinggevenden en medewerkers via alle relevante methodes.

background content background content
Geeske te Gussinklo

Geeske te Gussinklo.

Geeske te Gussinklo is Arbeids- en Gezondheidspsycholoog. Zij heeft diverse leidinggevende, directie- en bestuursfuncties bekleed. Haar stijl is positief, pragmatisch, resultaatgericht en hulpvaardig. Voor coaching van leidinggevenden of bestuurders, coaching op het gebied van werk-privé balans of andere coachvragen is zij of een van haar collega's te bereiken op 06-15541846 / geeske@daders.org

Harmke Schaart

Harmke Schaart.

Harmke Schaart heeft bijna 30 jaar als leidinggevende in de televisiewereld gewerkt. Met de meest uiteenlopende loopbaan- en levensvragen kun je bij haar terecht. Ze is direct en doortastend en goed op de hoogte van wat ertoe doet in (loopbaan)coaching. Door haar levenservaring is niets menselijks haar vreemd. Ze combineert wijsheid met gevoel voor humor en concrete acties.    

Miriam  Oude Wolbers

Miriam Oude Wolbers.

Miriam Oude Wolbers is bedrijfskundige, executive (team)coach en adviseur. De afgelopen 30 jaar was zij actief als manager, consultant, bestuurder en coach. Voor het begeleiden van teams, individuele coaching op het gebied van leiderschap en loopbaan is zij de juiste persoon. Miriam werkt resultaatgericht en empathisch om ontwikkelingen te versnellen en maakt o.a. gebruik van MBTI en Profile Dynamics drijfveren.

Arjen Bosma

Arjen Bosma.

Arjen Bosma gelooft hij in de kracht van mensen en heeft hij het provocatieve coachen omarmd. Arjen werkt met evidence-based technieken en is een Registerpsycholoog bij het NIP. Diepgang en luchtigheid gaan hand in hand bij Arjen. Wanneer u op zoek bent naar een kritische analytische maar ook positieve en humoristische coach, dan is Arjen waarschijnlijk een zeer goede match. Hij werkt met ACT en is EMDR therapeut. 

Heidi Logtens

Heidi Logtens.

Heidi Logtens is een zeer ervaren coach op het vlak van loopbaan, leiderschap en veerkracht.  Ze is energiek, creatief, scherpzinnig en constructief. Young professionals en vrouwen in midcareer, maar ook anderen zijn welkom. Ze werkt onder andere met de ACT methode en is geregistreerd bij Noloc. Zoek je een (loopbaan) coach met humor en flair die naar een concreet resultaat werkt, dan is zij de juiste persoon. 

 

Esther Veldt

Esther Veldt.

Esther Veldt heeft ruim 20 jaar ervaring als HR business partner en is coach en counselor. Je kunt bij haar terecht als je stress en burn-out gerelateerde klachten ervaart, maar ook voor andere levensvragen. Ze is direct en doortastend maar doet dat op een empathische manier. Zoek je een coach die door middel van prikkelende vragen, oefeningen en opdrachten jou tot andere inzichten kan brengen dan ben je bij haar aan het juiste adres.

Download tarieven

Tarieven opvragen

Vul het onderstaande formulier in en kies de tarieven van de disciplines die je wil downloaden.

Van welke disciplines wil je de tarieven ontvangen?