sluit
Plan een vrijblijvend adviesgesprek

en ervaar meteen wat het voor je doet

Maak jezelf
eigenaar van je
toekomst.

Assessments & Onboarding

Assessments & Onboarding.

DADERS. creëert de voorwaarden voor een vliegende start van nieuwe medewerkers. Dit doen we onder andere door middel van onze bewezen assessment-methode waarbij we kandidaten zoveel mogelijk zelf de regie laten nemen. Indien relevant combineren we deze methode met ons onboarding programma en/of coachingtraject. Alles met het doel om maximaal inzicht te geven in de potentie van een succesvolle, duurzame samenwerking.

Bij DADERS. krijgt u maximale snelheid en flexibiliteit. Binnen 5 werkdagen kan het assessment ingepland én mondeling gerapporteerd worden, bijvoorbeeld door het assessment in de avonduren of het weekend plaats te laten vinden. De kwaliteit blijft met onze ervaren psychologen bij ons altijd voorop staan, maar er is veel meer mogelijk dan u gewend bent. Wilt u meer weten neem dan contact op met Arjen Bosma: 06-46067626.

Eigenaarschap bevordert persoonlijke ontwikkeling, verbetert arbeidsverhoudingen en beperkt ziekteverzuim.

background content background content

Volg ons Daadkrachtprogramma via audiotours

Ons Daadkrachtprogramma is voor iedereen die start in een nieuwe functie en zichzelf een ‘boost’ wil geven in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Het programma is met name geschikt voor jou als je leiding geeft of een commerciële of adviserende functie hebt. Als deelnemer ontvang je 3 maanden lang elke week opdrachten via audiotours waarmee je de 3 voor jou meest belangrijke competenties ontwikkelt. Het resultaat is dat je sneller effectief bent, met meer plezier werkt en meer waarde toevoegt aan de organisatie.

Iets meer over het programma. Het is online, via audiotours. Het is laagdrempelig, heel effectief en met prachtige muziek van Ron Adelaar. Hierbij spelen we in op de binding aan de organisatie (historie, ongeschreven regels), het verbeteren van je effectiviteit (zelfvertrouwen en productiviteit) en het verhogen van je weerbaarheid en plezier (psychologische flexibiliteit en eigenaarschap). We hebben inspirerende en leuke interventies, die gedurende 3 maanden aan je worden aangeboden om je goed in het zadel te helpen bij jouw baan. Zo werken we aan de competenties eigenaarschap, klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, denkkracht, evenwichtigheid, samenwerken, flexibiliteit, kwaliteitsgerichtheid.

muziek Ron Adelaar

 

Beginnen? Meld je dan nu aan via de contactpagina. Je zit dan nog nergens aan vast, maar kunt wel ervaren hoe ons audiobericht voor jou werkt. Als het je bevalt kun je het hele programma bestellen. Het programma voor 3 maanden vraagt een investering van € 250,-.

Arjen Bosma

Arjen Bosma.

Arjen Bosma gelooft in de kracht van mensen. Hij is een Registerpsycholoog bij het NIP. Diepgang en luchtigheid gaan hand in hand. Hij is een kritische analytische maar ook positieve en humoristische adviseur en een ervaren assessmentpsycholoog. Voor assessments is hij of een van zijn collega's te bereiken op 06-46067626 / arjen@daders.org

Geeske  te Gussinklo

Geeske te Gussinklo.

Geeske te Gussinklo is Arbeids- en Gezondheidspsycholoog. De afgelopen 20 jaren heeft zij leidinggevende, directie- en bestuursfuncties bekleed. Zij verzorgt ontwikkelassessments, selectieassessments en loopbaanonderzoek. Haar stijl is positief, pragmatisch, resultaatgericht en hulpvaardig. 

Daniël van Helden

Daniël van Helden.

Daniël van Helden is een betrokken professional met een passie voor het selecteren en ontwikkelen van mensen. Hij bouwt een persoonlijke klik op met kandidaten en creëert een vertrouwenwekkende setting. Zijn adviezen zijn gebaseerd op hard werken, gedrevenheid en acceptatie van de praktijk. Zijn grootste beloning is het bereiken van kleine, maar betekenisvolle veranderingen, die passen bij het karakter van de kandidaat.

Download tarieven

Tarieven opvragen

Vul het onderstaande formulier in en kies de tarieven van de disciplines die je wil downloaden.

Van welke disciplines wil je de tarieven ontvangen?